Ramazanski palet br. 11

090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju!

Naš korisnik i drag prijatelj Udruzenja, Šemsudin Deljo, vrijedan je sin svojim starim rositeljima. Otac i majka su mu prezivjeli nekoliko srcanih i mozdanih udara, a sada sa vremenom postaju i dementni. Samom Šemsudinu je teško pronaći posao – on imaju urođenu anomaliju vilice, imao je čak 30 operacija, te zbog problema sa govorom teško mu je da igdje radi, a nema ko ni da čuva majku i oca koji sami ne mogu obavljati sve što treba. Šemso tako hizmeti svojim roditeljima, pomaže im, brine se o njima, o hrani i kući.
Zbog svega navedenog Šemso je i više nego zaslužio pomoć dobrih ljudi. On se uvijek istinski raduje sa nama svakoj novoj posjeti ugriženim bebicama, zajedno sa nama tuguje i tješi nas kada oluje zla udare na naša vrata. Zato mu hvala ❤
Nadamo se da će mu ovaj paket olakšati dane posta i da će u sreći i blagostanju dočekivati iftare, zajedno sa svojim roditeljima.

Vas pozivamo sa date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com