Ramazanski paket br. 10

090 292 045 – 3 KM za ramazansku akciju!

Ramazanska akcija nam puni dušu, i srce, i veliki trud uložen u nju postaje tek neznatni umor, kada na lućne pragove naših korisnika odnesemo dobrotu dobrih ljudi sažetu u ove vrijedne pakete, novčane vrijednosti 250 KM. Naši donatori uplaćuju onoliko koliko mogu, bilo da je to cetvrtina, polovina, osmina ili čak cijeli iznos paketa. Naši donatori artikle doatavljaju u naše prostorije. A mi se odmah bacamo na posao, kupujemo i dijelimo. Sreća korisnika kada vide neke stvari koje su im inače luksuz, poput kaladonta, kiselih krastavica ili kečapa, neopisivo je bolna.
Naš deseti paket pomoći otišao je samohranoj majco sedmero djece. Velikom borcu, majci izrazito odgojene i vrijedne dječice, koja ne bira posao da prehrani svoju porodicu, bio on teški fizički poput cijepanja drva ili je to pak održavanje kuća. Situacija jr postala teža kada je njen otac preselio na bolji svijet, a on je čuvao najmlađu djecu dok bi ona radila.
Nadamo se da će im ovaj paket uljepšati ramazanske dane, te se nadamo da će iz njega izaći očišćeni od grijeha.

Vas pozivamo sa date učešće u ovoj velikoj akciji doniranjem navedenih (nekvarljivih) proizvoda, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Ramazanska akcija

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com