Beba korisnica – Rahman ❤

090 292 045 – 3 KM za osmijeh, srecu, hranu i pelene socijalno ugroženim bebama

Naš Rahman je najmlađi od sedmero djece samohrane majke. Svi ono su žrtve porodičnog nasilja i mjesecima i mjesecima su živjeli u sigurnoj kući. Stan u kojem su trenutno plaća Udruzenje Hedija, pa su djeca koliko toliko sada sigurna. Mnogo je tužnih detalja u vezi života ove majke i djece, ali ih ne želimo iznositi. 
Oni su jako sretni, zadovoljni i najprije zahvalni na prillici koju su dobili, na toploj supi iz narodne kuhinje, i svakom novom danu u kojem i dalje imaju krov nad glavom i toplu postelju.
Zaista su primjer svima nama.
A da bi i mali Rahman imao pelene, reagirali smo odmah čim smo saznali i od tad su uvršteni u naše redovne mjesečne posjete. 
Rahmanu donosimo pelene, mlijeko, hranu za bebe kao i prehrambene pakete za ostatak porodice. Ovaj paket je bio manji nego inace jer ce beba Rahman među prvim dobiti veliki ramazanski paket.

Rahman je samo još jedna ugrožena beba od mnogo naših ugroženih beba. Mnogo ih dijele istu sudbinu kao ovo naše bebče. Zato vas pozivamo da donirate baby i prehrambrne artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com