Beba korisnica – Emin ❤

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Maleni Emin je zajedno sa svojom majkom žrtva teškog porodičnog nasilja. Zahvaljujući brzoj i odličnoj intervenciji policije, spriječeno je ono najgore. Pored Emina, njegova majka ima još 5 djece. Oni su trenutno smješteni u jednom stanu, a dobri ljudi su im platili kiriju. Majka je predala zahtjev za dodjeljivanje opcinskih stanova, pa se nadamo da ce uspjeti. Ono što nas je jako obradovalo jeste da se majka zaposlila. Ipak, s obzirom da je u pitanju manja plata, da ima dosta djece i da kupovina pelena i stvari za bebe uveliko košta budzet, mi cemo nastaviti pomagati Emina dok stanje ne bude potpuno stabilno.
Mnogo se screparajucih, ruznih i jako tuznih detalja desilo ovoj zeni, ovoj djeci i ovoj bebici. Mi im od seca zelimo da je sve ovo iza njih, i nadamo se da cemo se uskoro sretati nekim drugim povodom.

Maleni Emin je samo jos jedna socijalno ugrozena beba korisnica našeg projekta. Pored njega, tu su jos desetine beba koje dijele slicnu sudbinu sa Eminom. Zahvaljujuci sve vecem broju donacija, i mi mozemo sve vise beba obradovati… liste cekanja se smanjuju. Prije su bebe mjesecima čekale pomoć, sad mozemo reagovati odmah. Hvala vam na tome!
Vase donacije u vidu artikala za bebe i hrane mozete donirati u nase prostorije, a vase novcane donacije na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com