Beba korisnica – Lejla ❤

090 292 0445 – 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Za malenu Lejlu smo akciju pokrenuli prethodne sedmice. Danas smo se ukupno vozili 7 sati da bismo obišli ovu malu ljepoticu. Lejla ima samo dva mjeseca, a njena situacija je zaista teška i kompleksna. Ona je kćerka mladih roditelja. Njen otac je učenik srednje škole, a oženio se da bi, prema njegovim riječima, imao ko da se brine i pomogne njegovoj bolesnoj majci. Majka je bubrežni bolesnik, a otac mu je bez jednog plućnog krila, radno nesposoban. S obzirom da otac bebe ide u školu, otežano mu je pronaći zaposlenje i brinuti se o svojoj bebi. Oni žive u tuđoj kući.
Lejli smo odnijeli veliki paket pomoći, dosta pelena, Bebimil 1 adaptirane formule, kašica koje će beba moći jesti kad dodje vrijeme za to. Odnijeli smo joj krasnu hranilicu, autosjedalicu, dosta odjeće, obućice te hrane za ostatak porodice.

Lejla je samo još jedna u nizu naših bebica koje smo uspjeli obradovati. Pored Lejle imamo još desetine beba koje nažalost ovise o ovakvom vidu pomoći. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com