Beba korisnica – Ehlimana ❤

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo opet posjetili dvogodišnju Ehlimanu iz Zenice koja živi sa svojom nanom i i ovaj mjesec joj odnijeli paket pomoći. Ehlimana i nana žive od skromne nanine penzije, koja vrlo često nije dovoljna za sve potrebe ove vesele djevojčice. Posebno je teško zimi kada od jedne penzije treba kupiti drva, hranu, pelene, kada je Ehlimana često prehlađena pa je dodatni trošak uvijek visok račun u apoteci.
Nana se uprkos godinama savršeno brine o bebi. Ehlimana odrasta u čistom, urednom, skromnom prostoru. Dok Ehlimana spava, nana sadi svoju bašticu kako bi ona i dijete imali friško voće i povrće. Ehlimanin otac se nažalost odrekao djeteta, nije je ni upoznao, i nikad neće znati koliko je u životu izgubio. Male Ehlimanine ruke koje su nas danas grlile, dovoljne su da nam napune baterije za još jači, snažniji i efikasniji rad, i opet nas uvjerile da smo odlučili ispravno – kreirati projekat za pomoć ugroženim bebama. Hvala ti bebo Ehlimana❤

Ehlimana je dobila paket pelena, hranu za bebe i dječiju hranu, a odnijeli smo i hrane za nanu. Ehlimana je trenutno naša redovna korisnica i za nju možete donirati artikle u naše prostorije.
Za Ehlimanu i naše ostale ugrožene bebe vaša novčana sredstva možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com