Beba korisnica Amel ❤

090 292 045 – pozovi i doniraj 3 KM za nabavku hrane i mlijeka socijalno ugroženim bebama projekta “Idemo na babine!”

Danas smo upoznali još jednu ugroženu bebicu, još jednu tužnu majku i uplakanu nanu 🙁
Tromjesečni Amel je mala slatka beba koja se našla u trenutnom iskušenju teškog života. Iz određenih razloga, njegov otac trenutno nije sa njim i nema mogućnost da zaradi za svoje dijete. Majka i beba su ostale bez osnovih sredstava za život, nemaju čak ni dječiji doplatak. U prvim danima poslije poroda, bebin otac nažalost nije mogao biti sa njima, a tako će biti još neko vrijeme. 
Zahvaljujući dobrim ljudima koji ne zaborave naše bebe kad idu u kupovinu za svoje, kao i zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama i pojedincima koji svojim novčanim donacijama omogućavaju da uvijek imamo na stanju pelena, mlijeka, i hrane, bebu Amela smo posjetili bez pokretanja apela i djelovali ODMAH. Amelu smo odnijeli pelene, kašicr koje će uskoro moći jesti, malo prehrane, odjeću, posteljinice, igračke te predivnu hranilicu.
S obzirom da će stanje ove porodice narednih mjeseci biti identično, mi vas ujedno pozivamo da donirate za bebu Amela kako bi mogli da ga posjetimo još nekad. Porodica nema mogućnost privređivnja, a beba pije Novalac 1 i nosi pelene br 3, a možete donirati i 4.
Vaše donacije možete dostaviti u prostorije našeg udruzenja na adresi Himze Polovine br 12, od ponedjeljka do oetka od 14-18h.
Za Amela i naše ostale mnogobrojne bebice korisnice, novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com