Bebe korisnice Amar, Omar, Ilhana ❤

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Za tromjesečne bluzance Omara i Amara apel smo pokrenuli prošle sedmice. Amarov i Omarov otac radi, ali minimalna plaća koju oni primaju niie dovoljna za sve potrebe blizanaca. A pored njih, roditelji imaju i teogodišnju Ilhanu kao i najstariju kćerku koja je krenula u školu. Baš za njeno opremanje škole, roditelji su imali minimum i jedva su uspjeli obezbjediti ono neophodno. Porodica živi u kampu u blizini Tuzle. U stanu smo zatekli i Omarovi i Amarovu nanu, koja je kroz plač i jecaje zahvaljivala našim donatorima i upućivala najljepše dove.
Ovim slatkim blizancima smo odnijeli dosta orlrna, adaptirane formule koju bebe troše, a pored toga mama ih i doji, odnijeli smo kašicd koje će moći uskoro jesti, hranu za bebe i djecu, kozmetiku, prehrambene artikle te odjeću.

Omar i Amar su samo još dvoje naših korisnika koji žive u jako teškim uslovima, koji nemaju pelena, sampončića, flašicu toplog mlijeka. Nažalost, naš spisak ugrozenih beba se beprestano uvećava, te vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com