Beba korisnica Merhunisa i njen brat i sestra ❤
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo imali čast upoznati još jedno malo slatko lice, male slatke oči, osmijeh i radoznale ručice kojim nas je zagrlila, beba Merhunisa. Jednogodišnja Merhunisa ima dvogodišnjeg bracu i stariju seku. Oni žive u jednoj kućici pod kirijom. Njihov otac je počeo raditi, a mi smo ih posjetili kako bismo malo pripomogli do plaće, jer su u jako teškom stanju. Skoro su se doselili ovdje, a prije su bili u stanu bez stakla na prozorima, u stanu prerpunom vlage, propuha, i svega drugog što je dovelo do hroničnih i konstantnih bolesti kod dječice.
Sreća ove dječice teško da se može opisati, nadamo se da fotografije makar malo mogu prikazati njihovu radost sto smo im donijeli sve ovo što jesmo, zahvaljujući našim dobrim donatorima koji neumorno donose artikle u naše prostorije, te zahvaljujući novčanim donacijama od kojih u paletama naručujemo pelene, hranu, kašice, mlijeko za bebe. Posebna radost ali i plač😁 nastao je oko prelijepog i očuvanog autića na guranje kojeg su divni donatori nedavno dostavili do nas. Vjerovatno nisu ni svjesni koje su dobro djelo učinili, ali će molitve i puno srce ove majke sigurno naći put do nekog velikog hajra u njihovom životu.

Merhunisa je samo jedna u nizu naših bebica korisnica o kojima se brinemo, i kojima želimo priustiti sretno djetinjstvo dostojno njihovih malih čistih srca punih ljubavi. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: projekat “idemo na babine!”
Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com