Beba korisnik – Azur ❤❤

090 292 045 – 3 KM za tople flašice mlijeka i kašicu socijalno ugroženim bebama!

Za sada šestomjesečnu bebu Azura, iz sela Jaluške, apel smo pokrenuli prije zime. Odziv je bio iznenađujuće velik i tada smo Azura posjetili sa punim automobilom, oborenih sjediša, natrpali smo koliko je moglo stati 🙂 a malu Azurovu kuću smo doslovno zatrpali donacijama.
Ono što je ostalo rekli smo isporučiti na proljeće, i danas amo Azuru odnijeli ostatak i naravno još nešto sa fonda. Danas Azur ima šest mjeseci i sprema se za svoj sunnet koji je sutra. Kao da smo znali 🙂
Azur, njegov stariji brat, mama i otac žive u malom prizemlju jedne male seoske kućice. Azurov otac je bez posla. Oni žive u veoma teškim uslovila, a kupatilo koje imaju je neomaltano i neuslovno. Azur nije imao krevetac, kolica, pelene ni odjecu a to smo mu, hvala dragom Bogu i divnim ljudima, prosli put obezbjedili.

Azur je samo jedan od naših bebica korisnica koji žive u ovako teškim uslovima, bez osnovnih stvari koje druge bebe imaju. Pored Azura tu je još mnogo beba koje nikad nisu primile pomoć stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambrne artikle, a vaše novčane donacije možete donorati na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com