Paket pomoći bebi Emanu iz Zenice

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humaanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo posjetili grad Zenicu i jednomjesečnog Emana, drugo dijete roditelja koji su nažalost bez zaposlenja. Eman je dosao iznenada, i nenadano, između njega i sestre je razlika 12 godina. Roditelji nisu mogli priuštiti ništa za njega, imaju jedan krevetac koji moraju sada vratiti jer je potreban osobama koji su im posudili. Tako da je beba ostala bez kreveca, ali srećom, brzo smo došli. Eman je na svijet došao a kući ga je čekalo svega par benkica, jer od plaćanja kirije i režija za opremu djeteta nisu imali.
Zahvaljujući ljudima koji doniraju krevece, kolica, nosiljke, pelene higijenu za bebe i ostale baby stvari, Eman sada ima sve što imaju ostale bebe. Dobio je krevetac sa dušekom, kolica, kupka za kupanje, autosjedalicu, igraonicu, kozmetiku, pelene te odjeću.

Beba poput Emana je sve više. Zbog vasih poziva na 090 292 045 te novcanih donacija, sve više beba poskećujemo bez pokretanja akcija. A to nam je glavni cilj – obezbjediti održiv fond i reagovati čim dobijemo dojavu o socijalno ugroženoj bebi.

Emanu i našim ostalim bebicama korisnicama možete pomoći doniranjem baby i prehrambrnih artikala, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com