Paket pomoći bebi Ehlimani

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Prosli mjesec smo posjetili dragu Ehlimanicu, divno biće od dvije godine koje trenutno živi kod nane. Nana je zakonski staratelj djevojčice a socijalna služba je tako odredila u periodu od dvije godine. Majka Ehlimanu posjećuje, čini nam se da se kompleksna porodična situacija polahko smiruje i da će djevojčica konačno potpuno uživati sa onim.koje najviše voli – nanom i majkom. Djevojčicin otac je nikad nije upoznao, i odrekao se nje i prije nego je rođena.
Ali Ehlimana ima ogromnu ljubav svoje nane, ima i majku koja je uključena u njen život i ovom prilikom vas molimo da se suzdržite nepotrebnih komentara. 
Nanina penzija nije dovoljna da Ehlimana ima sve sto joj je potrebno. Ovoj staroj nani udovici je dovoljno briga oko života, zdravlja, da ne mora da razmislja o pelenama i mlijeku. Zahvaljujuci dobrim ljudima Ehlimanu smo posjetili i ovaj mjesec, a planiramo ako Bog da , i ubuduće. Veliko hvala donatorima koji su lično posjetili Ehlimaninu nanu i koji su joj novčano pomogli te je nana kupila drva. 
Ehlimani smo odnijeli pelene, mlijeko te hranu za bebe, odjeću i igracke.

Ehlimani i našim ostalim bebicama korisnicama možete pomoći doniranjem baby i prehrambenih artikala, a vase novčane donacije mozete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com