Hrana i paket pomoći našem Neimaru

090 292 045 – donirajte 3 KM za naše gladne ugrožene bebe

Naš Neimar je jedna sretna mala beba, oko koje su se okupili mnogi dobri ljudi i pomažu mu. Upoznali smo ga još prije rodjenja kad smo ga opremili sa svim onim sto mu je trebalo, krevecom, kolicima, pelenama. On je sin oca i majke koji su bez zaposlenja. Majka boluje od teskog oblika epilepsije i zbog cestih napada otac nije u stanju raditi puno radno vrijeme vec mora biti sa njom kuci da bi se brinuo o djeci u slucaju napada. Neimar je bio i hospitaliziran, jer nije dobivao na tjelesnoj tezini. Uslijed teske neimastine, majka je bebi morala davati tetrapak mlijelo jer ne smije dojiti zbog terapije. Srecom, na vrijeme smo poceli donositi AD formulu pa je Neimar sad sit i uredno napreduje. Nasa donatorka je pocetkom mjeseca donijela paket za njega, bile su pelene br 2 ali mi smo ih zamijenili sa 3 jer nam je bebica narasla 🙂
Veliko hvala humanitarcima iz Sant Luisa, nasoj Nermani iz @Ruka nade koja je porodici bebe Neimara pbezbjedila veš mašinu koju nisu imali.

Mi i dalje skupljamo Babylove formulu za našeg Neimara. Možete je donirati u naše prostorije od ponedjeljka do petka od 14-18h, a vaše novčane donacije namijenjene hrani za bebu Neimara možete donirati uplatom na naš žiroračun.

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com