Paket pomoći bebi Merimu 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

S obzirom da Merim živi u dijelu pod planinom i da su naleti snijega veći, čekali smo da snijeg malo okopni pa da se pokušamo probiti do njega. Hvala dragom Bogu uspjeli smo. Kerim i Merim bi krajem mjeseca trebali dobiti seku, ako Bog da, pa smo iskoristili priliku da odmah ponesemo i stvari za novu bebicu. Mala seka je dobila potpuno nova kolica, odjeću te pelene i higijenski set neophodan za početak. 
Merim je dobio pelene, te hranu za bebe. On i stariji brat Kerim su dobili slatkiše, sokiće itd. Kerim, Merim i seka na putu su djeca roditelja koji nažalost nemaju zaposlenje. Otac sezonski radi, u šumi, skuplja gljive, ljeti bere razne trave itd. Oni su podstanari u jednoj skoro pa nedovršenoj kuci.

Merim je samo još jedna socijalno ugrožena beba korisnica našeg projekta “Idemo na babine!” Pored Medima, tu su još desetine ugroženih beba koje trebaju našu pomoć.
Donacije nam možete dostavljati u naše prostorije na adresi Himze Polovine br. 12, od ponedjeljka do petka od 14-18h, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com