Nova akcija! Beba Medina nema krevetac, pelene…
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarbog projekta “Idemo na babine!”

Hitnim carskom, u 33 nedjelji trudnoće, na svijet je došla malena Medina. Teška mnogo manje nego ostale bebe, ona se uspješno bori. Beba je trenutno u inkubatoru, a kuci ce biti poslana kad prestanu da je hrane na sondu. Mala Medina nema ni krevetac, posteljinicu, spremne pelenice i kozmetiku koja čeka na nju. Njen otac je zbog povrede kičme trenutno radno nesposoban. Pored nje, njeni roditelji imaju još troje djece. 
Naša misija je da nijedna beba Bosne ne bude gladna, mokra i bez krevetića, stoga pokrećemo akciju za malenu Medinu. Potreban nam je krevetac sa madracem, pelene br. 2 i 3, higijena za bebu i mamu. Mama pokušava izdajanjem održati tempo dojenja koje ce ako Bog da biti uspostavljeno cim beba izadje iz bolnice. Odjeće u Udruženju imamo dovoljno. Potrebni su i prehrambeni artikli za ostatak porodice.
Akcija ce trajati nekih 5 dana. Artikle možete dostaviti u naše udruzenje na adresi Himze Polovine br 12 (prva ulica lijevo), od ponedjeljka do petka, od 14-28h. Vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: za Medinu u inkubatoru

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com