Paket pomoći bebi Alejni iz Zenice

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Danas smo upoznali jedno preslatko devetomjesečni biće, koje smo makar malo usrećili. Malena Alejna je kćerka samohrane majke. One i još jedno starije dijete žive u prostorijama kućnog savjeta jedne zgrade, koji su joj divni stanari dali kako bi imala gdje biti. Majka održava tu zgradu, pa su joj tako ponudili. Inače, stanari te zgrade su predivni prema njoj, pomažu kad god mogu, pa su neki tako i predložili da se obrati nama jer je nasa misija da nijedna beba ne bude gladna. Otac bebu ne viđa i ne pomaže. 
Malena Alejna je dobila paket pelena, paket mlijeka, kašice i hranu za bebe te prehrambene artikle i kozmetiku za bebe. Također, bebi smo donijeli predivnu igračku vozić koji je dostavljen u naše prostorije zajedno sa ostalim igračkama.

Alejna je samo još jedna korisnica našeg projekta “Idemo na babine!” – pomoć socijalno ugroženim bebama. Pored Alejne, na desetine je ugroženih beba koje čekaju našu pomoć. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com