Paket pomoći bebama Benjaminu i Mersudinu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Nakon sto nam se zaglavili, pa nas dobri ljudi “iščupali” put smo nastavili pješke do kampa Putovići, nadomak Zenice. Zajedno sa nama pakete je nosila mlada majka koja ima samo 23 gkdine. Ona je samohrana majka, koja je pretrpjela nasilan brak i iz kojeg ima troje djece koje žive sa njom u neuslovnoj drvenoj kolibi. Majka priča kako se po njihovoj kući, a i po cijelom kampu, vrzmaju žohari, pacovi. Uslovi u cijelom kampu su zaista, zaista loši. Posebno po zdravlje ovako malih beba 🙁
Sretni smo sto je ovaj apel došao do jako mnogo ljudi, pa je majci pomognuto sa raznih strana.
Bebe Benjamin i Mersudin su dobili mnogo pelena, hrane za djecu, higijene, prehrambeni te higijenski paket koji ce im trajati bar neko vrijeme, sto je jako značajno s obzirom na nepredvidive vremenske prilike.
Ove bebe su samo još dvije bebe koje smo, nažalost, morali uvrstiti u našu bazu pomognu tih beba. Pored njih, tu je još mnogo ugroženih beba koje čekaju da se pojavimo na njihovim vratima.
Možete im pomoći doniranjem baby i prehrambenih artikala, a vaše novčane donacije mozete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com