Paket pomoći bebi Esmi
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Naša draga Esma napreduje i sve više izrasta u pravu malu nasmijanu bebicu. Esma je kćerka samohrane majke, koja je uslijed teškog nasilja konačno pobjegla te otac bebe ima zabranu pristupa majci. Majka se uspješno oporavlja, smještena je u jedan divan stan koji joj je ustupljen preko zime. Majka nema nikakva primanja, ali zahvaljujući prijateljicama i divnim zenama koje priskoce u pomoć i pomognu, te našim donatorima, majka konačno može malo da odahne od svega. Beba je dojila, međutim majku je zadesio teški mastitis i dojenje je moralo biti prekinuto. Njene divne prijateljice su ovaj mjesec obezbjedile Babylove hranu za bebu, pa je majka rekla da ovo sto smo htjeli donijeti formule, ostavimo nekoj drugoj bebi, pa ćemo to odnijeti našem Neimaru.
Beba Esma je dobila dva paketa pelena, kozmetiku te kašice, starija djeca mlijeko, slatkiše i predivne nove igrackice. Majka je dobila i prehrambeni paket zahvaljujući donaciji Muslim Care Eropah Muslim Care Malaysia Society
Esma je samo još jedna naša mala korisnica humanitarnog projekta “Idemo na babine!” 
Da bismo obradovali sve bebe pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com