Paket pomoći bebi Medini

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Bilo je tačno -10 kada smo večeras zaleđenom ulicom ipak uspjeli doći do naše tromjesečne Medine. Iako smo jedva uspjeli otvoriti zaleđeni gepek, Medina je dobila svoj paket. Medina je tromjesečna kćerkica roditelja koji dijele sudbinu sa mnogo stanovništva Bosne. Podstanari, plata tek tolika da pokrije kiriju, i možda ostaje za koji hljeb, par litara mlijeka. O pelenama i adaptiranoj formuli koji Medina koristi suvišno je govoriti. Pored Medine ovaj bračni par ima i još jednu stariju curicu.
Medina je dobila vrijedan paket koji su u našem Udruženju zahvaljujući njihovoj donaciji napravili naši prijatelji iz Malezije Muslim Care Malaysia Society Muslim Care Eropah. Medina je dobila dva paketa pelena, kozmetiku, a ostatak porodice prehrambeni i higijenski paket kako bismo im malo olakštali u ovih ledenim danima koji su pred svima nama.
Medina je samo još jedna socijalno ugrožena beba korisnica našeg humanitarnog projekta “Idemo na babine!” Pored Medine, tu je još mnogo beba koje čekaju našu pomoć. Možete im pomoći pozivom na 090 292 045, kupovinom ZeeBee pametne ploče, te uplatom na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com