090 292 045 – Pozivom donirate 3 KM za sve nase bebice!
Naš dragi Neimar jučer je vozilom hitne pomoći odvučen za Zenicu. Danas smo tješili njegovu majku. 
Neimar ima dva i po mjeseca i hospitaliziran je jer nije nikako dobio na tjelesnoj težini 🙁 Pored toga, beba je dobro, počeo je i da se smije i naizgled je sve uredu. Velika je sreća što smo Neimaru od rođenja nosili adaptiranu formulu i ovom prilikom želimo istaći važnost doniranja društveno odgovornih kompanija. U ovom slučaju dm drogerie markt Bosna i Hercegovina nam je donirao adaptirane formule i mi smo bili u mogućnosti Neimaru odnijeti na vrijeme tako da je beba pila formulu umjesto kravljeg mlijeka, koje bi bilo možda bilo i pogubno u ovom slučaju. Neimarova majka ne smije da doji, jer je dojenje kontraindicirano njenoj terapiji koju pije, zbog teškog oblika epilepsije, zbog kojeg po navodima ljekara, nije smjela ni da zatrudni. No, naš Neimar je hvala Bogu tu, i mi se nadamo da će ovo stanje brzo proći i da će beba početi dobivati na tjelesnoj težini te da će brzo izaći iz bolnice.
Neimarov paket primile su njegove dvije seke. Inače, ovo je porodica iz Kaknja koja živi u težim uslovima. Majka ne može da radi jer je bolesna, a zbog čestih napada i male djece otac je primoran da dosta dana bude u kući sa njima. Radi kad ga neko zovne da nešto kratko obavi. 
Neimarovu porodicu smo obradovali sa paketom za bebu, adaptiranom formulom, te vrijednim prehrambenim i higijenskim paketom koji smo napravili zajedno sa našim prijateljima iz Muslim Care Malaysia SocietyMuslim Care Eropah zahvaljujući njihovoj novčanoj donaciji za naše bebice. Adaptirane formule Babylove više nemamo, pa vas pozivamo da ovu hranu donirate za malog Neimara kako bi pio i jeo ono što tako mala beba jedino smije.
Za Neimara i sve naše bebe možete donirati baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na: 
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62 
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva: 
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com