NEŠTO SASVIM NOVO U “OBRADUJ NEKOGA”
🔶Kupovinom ZeeBee pametne ploče direktno pomažete rad Udruženja!🔶

🐝😍ZeeBee pametne Montessori ploče🐝😍

Šta je to Montessori ploča i zašto je bitna?
🐝 Pametne ploče su jedinstvene edukativne igračke namijenjene djeci od 8 mjeseci do 4 godine. Pametne ploče su idelano rješenje da prestanete gomilati velike, šarene, plastične, često karcinogene igračke koje vašem djetetu NE nude mogućnost istraživanja, a ono želi samo to!
🐝ZeeBee pametne ploče su napravljene od drveta, sa minimumom plastike, obojene finim akrilnim bojama, rađene od eko materijala koji su potpuno zdravi za vašu bebu.
🐝ZeeBee pametna ploča vašem djetetu nudi niz radnji koje pospješuju razvoj fine motorike, koncentracije, ujedno su određene vježbe i poticaj za razvoj govora. Otvaranje – zatvaranje, igranje sa visećim perlama, vozanje aplikacije, otključavanje, slaganje, samo su neke od korisnih radnji koje nudi ZeeBee pametna ploča. Kroz ove radnje dijete razvija samostalnost, želju za istraživanjem, želju za uspjehom.
🐝Pametne ploče se baziraju na činjenici da je djeci uvijek, sa razlogom, zanimljivije ono što imaju u kući, od neke senzacionalističke igračke. Stoga pametna ploča nudi djetetu ono što mu u tom trenutku i treba.
🐝ZeeBee pametna ploča osim razvoja motorike nudi i senzornu pločicu (mekano, grubo, spužvasto), učenje brojeva, boja, životinja, oblika, te odnosa malo- veliko.

Mi me želimo čekati da se oni koji trebaju voditi računa o nevladinom sektoru sjete nas, stoga smo UZELI STVAR U SVOJE RUKE i pokrenuli proizvodnju ovih ploča, a dio zarade ide u fond Udruženja, namijenjen troškovima bez kojih ovakvo veliko Udruženje ne može.
ZATO:
-Od danas ZeeBee pametne ploče možete kupiti i naručiti na našoj Obraduj nekoga stranici ili na stranici @Zeebee pametne ploče po cijeni od 45 KM! Dimenzije ploče su 60x32cm. Za izradu ploče potrebno je 3-5 dana. Uz ploču dobivate uputstvo o korištenju, kao i opis vrijednosti pametnih ploča.

A jedna ploča može biti baš Vaša, i to besplatno, ukoliko budete naš sretni dobitnik 
-Lajkaj stranicu Obraduj nekoga i Zeebee pametne ploce
– Sharuj (podijeli javno)
-u komentar taguj sebe ili nekog koga želiš obradovati pločom

Nagrada igra traje do 15 decembra, a slučajnim odabirom izvlačimo sretnog dobitnika.

Sretno, i vama i nama