Paket pomoći bebi Esmi 👶💜
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Naša mala tromjesečna Esma je i ovaj mjesec dobila paket pomoći. Esma je kćerka samohrane majke, koja se u zadnji tren uspjela razvesti, uzeti svoju djecu o potražiti spas. Majka malene Esme je žrtva velikog nasilja, i iako situacija sada nije idealna, i ona i djeca su daleko od zlostavljanja i samim tim su sretne i na sigurnom. Jedan dobri čovjek koji je saznao za njihovu situaciju, majci je dao sprat kuće dok se situacija ne ustabili i majka ne snađe.
Majka nema primanja, zbog male bebe ne može da radi. Pomažu joj dobri ljudi, sto iz rodbine, sto prijatelji i poznanici.
Da stvar bude još teza, majka je imala teški mastitis, takodjer je dobila i dijagnozu anemija, te je dojenje moralo biti obustavljeno. Mala Esma pije adaptiranu formulu Babylove (dm-ovo mlijeko) pa ujedno pokrećemo i akciju za ovo mlijeko. Da naša Esma bude sita💓
Esma je dobila: pelene, adaptiranu formulu, kozmetiku. Starija djeca su dobila prelijepa romobil. Porodica je dobila i prehrambeni paket.
Esma je samo još jedna socijalno ugrožena bebica korisnica našeg humanitarnog projekta “Idemo na babine!” Nažalost Esma nije jedina u ovakvoj situaciji, još je mnogo beba poput Esme, i sve one trebaju nasu pomoć, i sve one čekaju da ih se neko sjeti.
Zato vas opet pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€