Nova akcija! Bebe Asija i Eldin iz Banovića nas trebaju! Potrebne pelene, hrana…
🔊Molimo za podjelu🔊

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Naše drage kolege iz udruženja Dobra djela Tajna uspjeha «Udruženje DHD» koji uvijek nesebično sa nama dijele informacije o ugroženom stanovništvu, ovaj put su nam proslijedili informaciju o teškom materijalnom stanju porodice beba Asije i Eldina.
Asija ima 4 mjeseca, a Eldin godinu i 8. Oni su dvoje od petero djece. Najveća zelja njihovog oca je – da radi! Porodica NEMA NIKAKVIH PRiMANJA. Ako nekome nešto treba odraditi, otac ode i dobije dnevnicu, ali kako zima ide, toga je sve manje. Predao je dokumente na konkurs u rudnik, ali mjesecima nema odgovora. Krov kuće prokišnjava, i u takvom stanju su dočekali zimu.
Naše Udruženje ima za misiju da nijedna beba ne bude gladna i mokra. Obradovali smo na stotinu beba do sad, a želimo i Asiju i Eldina. Asiji je potrebno: pelene br. 3, kašice, kozmetika. Asija doji. Eldinu su potrebne pelene br. 5, hrana, kravlje mlijeko, kozmetika, vlažne maramice. Odjeće u Udruženju imamo dovoljno.
Ove bebe će nažalost živjeti u kući koja prokišnjava, ali ih obradujmo zajedno sa neophodnim stvarima za njih, kako bi roditelji u ovim teškim zimskim danima, odahnuli makar od toga.
Akcija će trajati 5-6 dana, a onda sa skupljenim donacijama idemo put sela između Vozuće i Banovića, ako Bog da.
Vaše donacije za Asiju i Eldina možete dostaviti od ponedjeljka do petka od 14-18h, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: za Asiju i Eldina

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€