Nova akcija! Bebama Eldinu i Melisi trebaju pelene, mlijeko, kašice…
MOLIMO ZA PODJELU
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Nova akcija nas vodi u Travnik, kod beba Eldina i Melise koji imaju 5 mjeseci, a zbog teške financijske situacije primorani su piti tetrapak mlijeko  Bebe su rodjene prije vremena, na početku su pile formulu, ali sa dvije bebe, a bez ikakvih primanja, to jednostavno nije moguće. Oba roditelja su na birou, zima je pred vratima i roditelji su sve zabrinutiji. Koliko je teska situacija najbolje pokazuje cinjenica da su bebe prije dva mjeseca trebale na kontrolu u Sarajevo, ali majka nije imala čime da plati put 
Zato smo u okviru humanitarnog projekta “Idemo na babine!” odlučili olakšati ovu zimu našim dragim bebama Eldinu i Melisi. Pokrećemo veliku akciju skupljanja artikala, a potrebno je: pelene br.5, Baby love adaptirana formula, kašice i hrana za bebe, kozmetika kao i prehrambeni artikli za ostatak porodice. Odjeće u Udruženju imamo dovoljno.
Akcija ce trajati do petka. Vaše donacije možete dostaviti od utorka do petka od 14-18h na nasu adresu Himze Polovine br. 12, (prva ulica lijevo iznad Studentskih domova Bjelave). Vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Za bebe Eldina i Melisu

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€