Paket pomoći bebi Neimaru iz Roščevine
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Jednomjesečnog Neimara, koji živu u selu između Kaknja i Zenice, smo opremili još dok je bio u maminom stomaku. Nije imao ništa, i tad je dobio Krevetac, kolica i svu potrebnu opremu za doček novorođenčeta. Neimarov otac radi ponekad, kad ga neko zovne, ali ne smije dugo jer mora biti u kuci jer majka ima teži oblik apilepsije, česte napade i on jednostavno mora biti tu sa djecom. Žive u prizemlju koje je prilično puno vlage.Zbog terapije i mnoštva lijekova Neimara majka ne smije dojiti, pa beba mora piti skupu mliječnu formulu. Ujedno koristimo priliku da sve vas pozovemo da obezbjedimo Neimara sa hranom. Mi smo mu danas odnijeli 6 kutija Babylove mlijeka koje smo kao donaciju dobili od dm drogerie markt Bosna i Hercegovina pa bismo voljeli da beba nastavi koristiti to mlijeko.
Neimar je dobio pelene, 6 kutija mliječne formule, divan stalak za presvlačenje i ujedno kadicu, prehrambeni i higijenski paket kao i igračkice za starije sestre.
Za Neimara možete donirati navedene artikle, a vaše novčane donacije možete donirati na jedan od narednih načina (uz naznaku: Hrana za Neimara)
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Hrana za Neimara
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€