🔊Prilika za dobro djelo🔊
Nova hitna akcija za bebu Azura! Azur nema pelena, kolica, krevetac…
Molimo za podjelu!

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

U moru (nazalost) apela koji svakodnevno stizu do nas, na saznanje o teskoj situaciji ove bebice morali smo odmah reagovati. Na prvoj slici je dvomjesečni Azur. Na drugoj slici je “kupatilo” Azurove porodice smještene u malom selu kod Olova. U ovom “kupatilu” kupa se Azur i njegova dvojica braće. Težinu situacije ne moramo opisivati nakon ove slike.
Ova porodica ima mnogo problema, od hrane, Pelena pa do ovog neuslovnog kupatila. Azurov otac je obolio i ne bi smio raditi, ali mora. A posla nema. Dvoje starije djece su školarci, a maleni Azur ima samo dva mjeseca i on treba da u svom djetinjstvu uživa kao i svako naše dijete.
Humanitarni projektat “Idemo na babine!” pokreće veliku akciju skupljanja artikala za malog Azura. Potrebno je: pelene br.3, kozmetika za bebu, kašice koje će beba moći kasnije jesti, krevetac, kolica. Također, potrebna je i hrana i higijena za ostatak porodice. Ide zima, pa nek imaju makar malo hrane.
Vaše donacije možete dostaviti do petka na adresu Himze Polovine br.12 ( prva ulica lijevo iznad Studentskih domova – Bjelave). Vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: za bebu Azura

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€