Mjesečni paket bebi Esmi

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM i zahvaljujuči tome naše bebe imaju obrok, mlijeko, kašicu.

Već je došla na red druga posjeta bebi Esmi. Esmu smo upoznali prošli put, tad je tek bila izašla iz porodilišta. Danas je Esma jednomjesečna divna napredna bebica.
Njena majka je žrtva nasilja. Svemu tome svjedočila su i starija djeca. Mnogo je užasnih detalja koje nećemo iznositi radi zaštite identita majke, ali jedno je sigurno – ova majka i porodica nas definitivno trebaju.
Lijepa vijest je da je majka trenutno u jako lijepom stanu i u njemu će ako Bog da provesti zimu. Zasnavši za njenu situaciju, jedna osoba se ponudila da im da taj stan na čuvanje, dok ne budu mogli plaćati kiriju.
Malena Esma je dobila pelene i higijenski set. Esma uspješno doji. Starija djeca su dobila kašice, mlijeko, prehrambeni paket te set domaćih proizvoda: krompir, sir i luk.

Esma je samo još jedna socijalno ugrožena beba humanitarnog projekta “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli obradovati što više beba, pozivamo vas da donirate baby i prehrambe artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€