Mjesečni paket bebama Hamzi i Sumaji
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Sretni smo jer je ovo vjerovatno posljednja posjeta ovog oblika bebama Hamzi i Sumaji. Hamza sada godinu dana, a opremili smo ga kad je bio novorodjence staro samo nekoliko dana. Hamzina porodica koja broji 4 djece, od kojih dvoje djece boluje od dječjeg šećera. Porodica je bila u teškom životnom iskušenju, i mi smo zahvalni Bogu sto nas je poslao da im olakšamo onda kad im je najviše trebalo. Prije mjesec dana smo uspjeli pronaći posao Hamzinom i Sumajinon ocu. Plata ce uskoro, pa smo odlučili posjetiti ih i ovaj mjesec dok plata ne stigne.

Hamza je dobio pelene, kasice, hranu za bebe, 6 pakovanja Novalac adaptirane formule, prehrambeni, higijenski paket, te krompir, sir i luk koje otkupljujemo od naših lokalnih poljoprivrednika.
Hamza je cijelu ovu godinu bio sit i na suhom zahvaljujući dobrim ljudima koji su prepoznali vrijednost ovog projekta. Pozivamo vas da nam se priključi te doniranjem baby i prehrambenih artikala, a vaše novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€