Nova akcija!
Novorođenčadima Hani i Zani potrebne su pelene, kozmetika, hrana…
Idemo na babine bebama Hani i Zani!

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Još dvije male bebe nas trebaju. To su novorođenčad Hana i Zana. Porod je bio uzasan i zivot njihove majke je bio u pitanju. Ali sada su dobro, hvala Bogu. One su četvrto i peto dijete svojih roditelja. Njihov otac radi, ali njegova plaća nije dovoljna da pokrije sve potrebe ove porodice. Čak se i djeca koja su školarci jedva snađu za sveske, odnosno vrlo često ih nemaju. Da stvar bude gora, nedavno su imali i porodičnu tragediju.
Malene Hana i Zana nemaju skoro ništa. Krevetac koji je potreban uspjeli smo nabaviti. Ako neko ima kolica za blizance, dobro bi im došla. Bebama su potrebne pelene br. 2 i 3, kozmetika, vlažne maramice. Potrebna im je i adaptirana hrana ali nju smo već obezbjediti zahvaljujući vrijednoj donaciji Dm marketa. Odjeće u Udruženju imamo dovoljno. Takodjer, potrebna je hrana za ostatak porodice.
Navedene artikle možete donirati svaki radni dan od 14-18h na našoj adresi Himze Polovine br.12. Novčane donacije za Hanu i Zanu možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: za Hanu i Zanu

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€