Mjesečni paket pomoći bebi Adinu
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Dvogodišnji Adin, sin samohrane majke bez primanja, i ovaj mjesec je dobio svoj paket pomoći. Adin i njegova porodica žive u maloj ruralnoj sredini, pa je jako teško pronaći posao. Adin i njegova majka ce i zovu zimu provesti u jednoj maloj sobici, jer samo u njoj ima grijanja, dok Adinova sestra živi sa nanom i dedom.
Adin je dobio pelene koje nam je donirao dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, kašice, hranu za bebe, prehrambeni paket, tjestenine i kekse koji smo dobili kao veliku donaciju od KLAS d.d. Sarajevo, Plantago čajeve koje smo također dobili kao donaciju. Adin je dobio i kozmetički set, te krompir, luk i sir koji otkupljujemo od naših lokalnih poljoprivrednika a sve sa namjerom da se naše bebe zdravo hrane, a ujedno i pomazemo poljoprivrednicima.
Adin je samo još jedna socijalno ugrožena beba humanitarnog projekta “Idemo na babine!” – pomoć socijalno ugroženim bebama. Nažalost, iz dana u dan dobivamo sve vise zahtjeva i molbi za pomoc, sve je vise beba koje nemaju osnove artikle neophodne za sretan i ispravan rast i razvoj. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€