Nova hitna akcija – bebi Medini trebaju pelene, mlijeko, krevetac…
🔊MOLIMO ZA PODJELU🔊
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

U našoj potrazi za socijalno ugroženom bebicom naišli smo na Medinu. Na naše pitanje da li beba pije mlijeko, majka je odgovorila “Pije kad imam da joj kupim”  Takve stvari slamanju srce, kada saznate da postoji beba koja pije mlijeko samo onda kad majka može da ga kupi, a to je rijetko…
Medina je kćerka samohrane majke. Otac ne plaća alimentaciju niti daje ikakvu pomoć djeci. Majka živi u podstanarima, bez apsolutno ikakvih primanja  njen život teško da možemo zamisliti, ali ova majka nije tražila pomoć, već smo od prijatelja humanitaraca dobili preporuku za nju. Skromna, tiha, povučena. Sigurno više gladna nego sita, i ona i njena dječica. S obzirom da je beba Medina cesto bez mlijeka, pokrećemo veliku akciju skupljanja artikala koji su joj potrebni. Medini je potrebno: pelene, :kravlje mlijeko, kašice, hrana za bebe, žitne kaše, prehrambeni nekvarljivi artikli, kozmetika. Odjeće u Udruženju imamo dovoljno, tako da ćemo i nju ponijeti.
Vaše donacije možete dostaviti od ponedjeljka do petka, od 14-18h, na našoj adresi Himze Polovine br 12 (prva ulica lijevo iznad studentskih domova Bjelave).

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM

Paypal: aidas-m@live.com

Transakcijski računi:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: za Medinu

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€