Paket pomoći bebi Eldaru
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Zahvaljujući novcu skupljenog preko humanitarnog telefona, vašim novčanim donacijama te donacijama u vidu artikala koje dostavljate do naših prostorija, kao i donacija društveno odgovornih kompanija četveromjesečnog Eldara smo opet obradovali. Njega smo potpuno opremili još dok je bio u maminom stomaku, kako bi mogao kad se rodi leći u svoj Krevetac, prošetati u svojim kolicima, imati lijepu odjećicu, dekicu, dudu, flašicu. Kako bi mogao imati bar dio onoga što se svima nama svakodnevno podrazumjeva i o čemu rijetko mislimo. Eldara nismo zaboravili, a on je već porastao i postao prava slatka beba koja se svakome smiješi. Ovaj osmijeh uhvaćen je za naše donatore.
Eldar i dvoje starije djece roditelja koji su bez zaposlenja, na narodnoj kuhinji, žive u podstanarima skromnim životom. Eldar je ovaj put dobio divnu hodalicu, pelene koje nam je donirao dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, kašice te žitne kaše za početak dohrane, kozmtikicu i odjeću. Porodica je dobila prehrambeni paket, paket tjestenina i keksa koji nam je donirao KLAS d.d. Sarajevo te @Plantago čajeve koji će odlično doći za predstojeće hladne dane pune virusa i prehlada. Također, odnijeli smo im i set domaćih proizvoda – krompir i luk koji otkupljujemo od domaćih poljoprivrednika kako bismo činili dupro dobro djelo – pomogli i jednim i drugim.
 
Eldar je samo još jedna socijalno ugrožena beba našeg projekta “Idemo na babine!” Još je mnogo beba koji žive poput Eldara, i mnogo je roditelja poput njegovih. Pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, a vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€