Mjesečni paket našem Kerimu
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Danas smo posjetili našeg dragog Kerima. Kerim je na ivici da se odvikne od pelena, kritična je samo još noć. Kerim je treće dijete roditelja koji nemaju zaposlenje. Majka je sa djecom u kući, a otac obavlja poslove kad ga neko zovne. Žive u prizemlju prepunom vlage, u stanu koji nije njihov. Pored Kerima, roditelji imaju još dvije krasne djevojčice.
Kerim je dobio paket pelena koje smo danas preuzeli kao donaciju kompanije dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, paket mlijeka, prehrambeni paket kao i paket tjestenina i keksa koji smo kao donaciju dobili od KLAS d.d. Sarajevo. Kerim je dobio higijenski paketić, paketiće igračaka i slatkiša, a porodica je dobila i vrijedan paket poljoprivrednih proizvoda koje otkupljuiemo od naših lokalnih poljoprivrednika – krompir, luk, sir, u okviru projekta “Domaći proizvod za zdravu bebu”
 
Kerim je još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže humanitarni projekat “Idemo na babine!” Pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€