Hrana za Sajru i paket za nju i njenog bracu, iz Goražda
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Jednomjesečna Sajra je tek stigla na svijet, a njeni roditelji već ne mogu u potpunosti da uživaju sa svojom djecom, već moraju da tuguju i pitaju se kako da im sve obezbjede. Kad je Sajrina majka ostala trudna sa njom, dobila je otkaz. Majka je srčani bolesnik, te zbog terapije majka ne smije dojiti. Sajra je ostala bez adaptirane formule, te smo brzo pokrenuli apel. Sajrin i Imranov otac je radio samo 4 mjeseca dok je trajala sezona. Bez primanja su osim dječijeg doplatka, žive na selu u malom dogradjenom prostoru kuće Sajrine nane.
Sajra je dobila 12 kutija Novalaca, pelene, kozmetikicu. Imran je takodjer dobio pelene, paket mlijeka, igračke i slatkiše. Sajra je dobila i odjeće. S obzirom da su prilično daleko, nećemo ih vise posjećivati, a ako neko želi direktno pomoći Sajri, možete kupiti formulu i poslati je brzom poštom direktno porodici.

Sajra i Imran su samo još dvije socijalno ugrožene bebice korisnice. Mnogo je još ovakvih poput njih. Pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€