Mjesečni paket bebi Ajnuru 👶
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Danas je naš dragi Ajnur, jedna velika maza koju smo prvi put upoznali tačno kad je imao 40 dana, dobio svoj mjesečni paket pomoći. Ajnur je divni sin jako mladih roditelja, a njihov otac se mnogo bori da pronađe posao i zarađuje za svoju porodicu. Oni žive sa Ajnurovom nanom u malom, kao podrumskom stančiću.
Naš Ajnur je dobio pelene, adaptiranu formulu, kašice, hranu za bebe, kozmetički set, krompir, luk, sir i jabuke koje otkupljujemo od naših domaćih poljoprivrednika. Dobili su i prehrambeni pakrtic kao i tjesteninu i keks koji smo u okviru velike donacije dobili od društveno odgovorne kompanije KLAS d.d. Sarajevo. Beba je dobila i veeeeeeliku igračku – kengur i malo mladunče, tutu te paketić slatkiša i igračkica i odjeću.
Ajnur je samo još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže naš humanitarni projekata “Idemo na babine!” Pozivamo vas da ne dozvolite da bebe naše zemlje budu gladne i mokre, te da donirate baby artikle, prehrambene artikle, a novčane donacije možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€