Velike babine bebi Emeli
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Za malenu Emelu smo saznali dok je još bila u stomaku, u ranoj maminoj trudnoći. Ruralno mjesto, posla malo, dvoje starije djece i neplanirana Emela – sve je to bio razlog za brigu jer roditelji jednostavno nisu imali dovoljno da bebi priuste ono sto je neophodno. Ono sto su imali od starije djece, podijelili su, a kako to uvijek biva – ko daje, mnogostruko mu se vrati. Mala Emela je došla nenadano, skoro pola mjeseca ranije, i imala je samo korpicu u kojoj je vidite, i malu kesicu odjeće. Roditelji se nadaju da će stanje uskoro biti bolje jer je otac aplicirao za jedan posao, pa su rekli da im ne treba nikakva pomoć osim ovoga što smo već donijeli bebici, i zamolili nas da adresu ne dajemo nikome, već da donatore upućujemo na ostale naše bebice korisnice
Emela je dobila: Krevetac i madrac, kolica, sjedalicu, ljulju, kadicu, potpunu kozmetiku i higijenske artikle za bebu i mamu, odjeću, igračkice, pelene. Dvoje starije djece su dobili slatkiše i igračkice. Porodica je dobila krompir, luk, te domaći sir.
Bilo je ovo još jedno veliko opremanje socijalno ugrožene bebice sa velikim paketom pomoći. Hvala našim divnim donatorima zahvaljujući kojim imamo ove artikle na stanju.
Pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, a novčane donacije od kojih kupujemo pelene, mlijeko, kašice, možete donirati uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€