Mjesečni paket našem Hamzi
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Naš maleni Hamza, najmladji od četvero djece, danas je dobio svoj paket. Da stvar bude gora, malenom Hamzi je nestalo hapice pa cijelu noć nije spavao, a njegova majka nije htjela da nam piše 🙁 Srećom, odmah smo dosli kao da smo znali.
Pored Hamze njegovi roditelji imaju još troje djece, a dvoje djece je bolesno, sa dječjim dijabetesom. Malena Sumaja je takodjer beba od dvije godine… Hamzu smo upoznali još dok je bio u inkubatoru, a sada je već veliki bebac. Zahvaljujući vašoj dobroti Hamzu smo potpuno opremili sa kolicima, krevecom i svemu sto mu je potrebno, i mjesecima dalje ga opremamo.
Hamza je dobio adaptitanu formulu, pelene, hranu za bebe, kasice, kozmetiku. Njegova porodica je dobila prehrambeni i higijenski paket, te krompir luk i sir koji otkupljujemo od naših lokalnih poljoprivrednika i na taj način pomazemo i njima.
Hamza je samo još jedna socijalno ugrožena beba. Pored Hamze, tu je još na desetine beba kojima pomazemo kroz projekat “Idemo na babine!”. Pridružite se i donirajte baby i prehrambene artikle, a novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€