Mjesečni paket za našeg Ahmeda
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”
 
Danas je došao red na našeg dragog Ahmeda, dvogodišnju bebu kojoj je na prvoj kontroli dijagnosticirana mikrocefalija. Ahmed je mjesecima kasnije bio dobro, sjedio, pričao i zvao svoju mamu, ali napadi koje konstantno ima su ga mnogo iscrpili i njegovo stanje je mnogo lošije. Ahmed ne sjedi, ne prica.. Ahmedova mama je trenutno pokrenula akciju za skupljanje novčanih sredstava za fizikalne terapije koje jako mogu pomoći bebi, a roditelji nazalost ne mogu da ih finansiraju. Sve informacije kao i informacije sa Ahmedovim ziroracunom možete pronaći u grupi “Ahmed i mikrocefalija”
Nas dragi bebac i jedna velika maza dobio je dva paketa pelena, dosta kašica jer Ahmed ne smije da jede glutensku hranu. Dobio je kozmetiku i jgracke, krompir, luk i tikve a njegova porodica je dobila prehrambeni paketić.
 
Ahmed je samo još jedna beba kojoj pomaže nas humanitarni projekata “Idemo na babine!” Da bismo uspjeli obradovati sto vise beba pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€