Mjesečni paket mrvici Asji
 
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”
 
Samohrana majka šestero djece, od kojih je petero skolaraca i jedno mala preslatka beba Asja, prije dosta mjeseci nam se obratila za pomoć njenoj bebici. Od tada mjesecima pomazemo ovu malu bebu koja ima godinu i po, a preživjela je veliku operaciju tumora na crijevima za koje niko nije znao, te je došlo do pucanja i krvarenja i beba je bukvalno u komi dovezena u bolnicu. Tada je imala samo šest mjeseci. Brzom intervencijom dječjih hirurga spašen je ovaj mali dragi život. Rizični period nakon operacije je hvala Bogu prosao, i sada možemo reci da je Asja zdrava. Ipak, uslovi u kojima žive ona i njena braca i sestre su jako teški. Veoma je teško biti samohrana majka šestero djece. Ova majka ima izuzetno odgojenu i divnu djecu, koja ne dozvoljavaju da mi bilo sta nosimo već oni nosaju, iznose Donacije…majka radi, čisti, pere, cjepa drva, reže drva itd. Zaista je veliki borac.
Asja je dobila paket mlijeka, pelene, djeciju hranu, kašice, prehrambeni paket. Takodjer, dobila je i kozmetički set a starija djeca slatkiše.
Asja je samo još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže nas humanitarno projekat “Idemo na babine!” Mi ne želimo stati dok svaka socijalno ugrožena beba ne bude sita i suha, pa vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€