Veliko opremanje trudnice Š. iz Kaknja
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Obavili smo jedno veliko opremanje socijalno ugrožene trudnice. Ovaj put je to bila trudnica iz Kaknja, koja boluje od epilepsije i ima jako česte napade, pa njen muž cesto mora biti uz nju. On radi sezonski, kad ga neko zovne. Žive od djecijeg doplatka.
Mali dječačić bi trebao da na svijet stigne naredni mjesec, ako Bog da. Pored njega, ovi roditelji imaju i dvije predivne djevojčice, koje su se mnogo obradovale paketu, i tikvama i krompiru
Mala bebica je dobila: Krevetac, kolica, nosiljku za iznijeti bebu iz porodilista, autosjedalicu, posteljinu, odjeću, pakete pelena, kozmetički set, flasice, cuclu, kadicu. Porodica je dobila i prehrambeni i higijenski paket, te poljoprivredne proizvode krompir, luk, sir i tikve.
Bilo je ovo još jedno opremanje socijalno ugrožene trudnice sa velikim paketom čija novčana vrijednost iznosi oko 1300 KM.
Mnogo je još trudnica koje ne znaju kako dočekati bebu. Mnogo je beba koje nemaju topao Krevetac, nemaju posteljinu, kadicu, kolica, pelene , hranu… Pozivamo vas da donirate navedene baby proizvode, ali i prehrambene i higijenske proizvode. Vaše novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€