Paket za bebu EldarašŸ‘¶

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Danas smo.posjetili malenog Eldara, bebicu od 3 mjeseca koji je od nas dobio veliki paket joÅ” prije rodjenja. Njegovu majku, tada trudnicu smo potpuno opremili sa krevecem, kolicima, pelenama za novorodjence, odjećom, posteljinicama itd. Mali Eldar hvala Bogu doji. Njegov otac je bez posla, a Eldar ima i stariju sestru i brata. Nažalost, porodica je primorana da se hraniĀ u narodnoj kuhinji.
Maleni Eldar je sada dobio pelene, kasice koje ce moći da jede kad krene sa krutom hranom, kozmetiku. Porodica je dobila i prehrambeni paket, te domaće proizvode koje otkupljujemo od naÅ”ih poljoprivrednika, krompir, luk, tikve.
Eldar je samo joÅ” jedna socijalno ugrožena beba kojoj ke pomogao humanitarni projekat “Idemo na babine!” pomoc socijalno ugroženim bebama. NaÅ”a misija je ne dozvoliti da u naÅ”oj okolini bude ugroženih beba koje nemaju hranu, pelene, odjeću… Pozivamo vas da donirate baby artikle kao i prehrambene artikle, a vaÅ”e novčane donacije možete uplatiti na jedan od narednih načina:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat ā€žIdemo na babine ā€“ Svaki danā€œ

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt linkĀ www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€