Velike babine bebi Suhejli iz Tuzle

Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe humanitarnog projekta “Idemo na babine!”

Zahvaljujući novcu prikupljenom sa humanitarnog broja, i zahvaljujući vašim novcanim donacijama kao i donacijama u artiklima za naše bebe korisnice, uspjeli smo obradovati i bebe čiji je apel za pomoć prošao skoro bez ikakvih donacija. Posebno nam je drago sto ste prepoznali vrijednost doniranja u nas fond, i sto smo zahvaljujući vama uspjeli obradovati bebe kilometrima daleko. Takav je bio slučaj i sa malenom pahuljom Suhejlom, koju smo danas obišli. Starija Seka naše Suhejle je predložila svoju porodicu. Porodica sa 4 djece živi u 30 kvadratnih metara njihovog malog prizemlja. Njihov otac je operisao kičmu i srce, a trenutno boluje od neizlječive kožne bolesti. Njihova primanja su samo naknada iz socijalne službe.
Naša Suhejla je dobila nekoliko paketa pelena br. 3 i 4, kašice kada počne sa krutom hranom, dobila je još hrane za bebe, kozmetiku. Donijeli smo i tri paketa mlijeka za ostatak porodice, dvije vreće krompira, tikve, luk, sir, od kojeg ce beba još malo jesti ukusne domaće kasice. Takodjer, porodica je dobila prehrambeni te higijenski paket i odjeću.
Ovo su bile još jedne velike babine izvan Sarajeva. Mnogo beba je na spisku cekanja. Čekaju nas Zavidovici, Zenica, Živinice, Kalesija, Maglaj itd itd.. Pomozite nam da i socijalno ugrožene bebe iz ovih i drugih gradova budu obradovane. Zaista je stanje u drugim kantonima, osim Sarajevskog, mnogo, mnogo teze. Donirati možete prehrambene i baby artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€