✴️Nešto sasvim NOVO, korisno, ZDRAVO✴️
 
🍎👶DOMAĆI PROIZVOD ZA ZDRAVU BEBU👶🍎
 
U okviru humanitarnog projekta “Idemo na babine!” – pomoć socijalno ugroženim bebama, OD SADA ćemo našim malim korisnicima uz redovne pakete pomoći nositi i nešto što će uveliko pomoći njima, njihovim porodicama. ali i porodicama koje rade i za život zarađuju od svojih usjeva i domaćih proizvoda, a totalno su zaboravljene od vlasti, države, naroda koji voće, povrće, domaće prozvode, umjesto od domaćih proizvođaća kupuje u tržnim centrima, iz uvoza. Šta ćemo postići time?
🥔 Naše bebice korisnice će za svoju prvu krutu hranu imati domaće kuhane hašice od domaćih proizvoda, pit će domaće sokiće i jačati svoju krvnu sliku domaćim pripravcima, proizvedenim na našem bosanskom tlu, od naših bosanskih ruku👍
🥕Naši poljoprivrednici iz okoline Sarajeva, ljudi koji danonoćno borave u njivama, voćnjacima, vrtovima i koji proizvode od svog voća i povrća razne domaće preparate, na ovaj način će biti potpomognuti i moći će da žive kao i svi drugi građani ove zemlje.👍
 
Za početak smo bebama obezbjedili domaći krompir, luk i sir, a nadamo se da ćemo uskoro moći otkupljivati i domaće pekmeze koji su idealni za dobru krvnu sliku naših beba, domaće džemove, sokove, ajvare, medove itd.
 
Kako pomoći bebama i poljoprivrednicima?
 
Od sada na naš žiroračun možete uplaćivati sredstva uz obazenu naznaku: Domaći prozvod za zdravu bebu!
Od srca se nadamo da ćete prepoznati potencijal ove ideje i da ćemo zajedno obradovati i jedne, i druge – socijalno ugrožene bebe i naše lokalne poljoprivrednike.
Trenutno je akcenat na domaćim proizvodima koji nisu lahko kvarljivi i koji mogu da se skladište bez posebnih uslova i normi.
 
Uplate možete izvršiti na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Domaci proizvodi za zdrave bebe
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com
 
Pozivom na broj 090 292 045 (samo za BH Telecom mrezu) pomazete i ovaj projekat
 

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€