Paket za Rahmana i Hatidžu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”
 
Samohranu majku sedmero djece, koja je mnogo toga prošla, uključujući i boravak u sigurnoj kući, na preporuku naše humanitarne Azre, obišli smo prišli put i ujedno pokrenuli apel i zamolili donatore da se odazovu i ovim bebicama. Zahvaljujući donacijama, sa lijepim paketima smo otišli i ovaj mjesec. Majka N.N. je konačno malo mirna, ali teški uslovi i sedmero djece ne daju joj da se u potpunosti opusti i uživa u životu sa svojom djecom. Preživljavaju samo od dječijeg doplatka. Kiriju za kuću u kojoj žive placa prijateljsko Udruženje Hedija, a mi smo se obavezali da dječici donosimo mlijeko.
Rahman i Hatidža su dobili 4 paketića pelena, dva paketa mlijeka, keksa, hrane za bebe, kašica, prehrambeni te higijenski paket. Dvije sestre blizankinje koje sad kreću u školu, dobile su nove pune školske ruksake.
Rahman i Hatidža su samo još dvoje socijalno ugroženih beba koje pomaže naš humanitarni projekata “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli obrazovati i ustrojavati u obradovanju što više beba, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€