OPREMANJE TRUDNICE IZ HADZICA
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”
 
Danas smo imali jedno veliko opremanje trudnice, i sve je spremno za skori dolazak jednog malog ljepotana. Termin je za nekoliko dana i trudnici od srca želimo da sve prodaje u apsolutnom redu, sto bezbolnije i da čim prije zagrli svoje djetešce. Ova mlada žena je zbog trudnoće spriječena da radi, a njen suprug je imao nesreću, pa je sada prilično radno nesposoban. Pokušava da zaradi tako sto cijepa drva. Nemaju stalnih primanja i podstanari su, te žive zajedno sa njegovom majkom i njenom kcerkom.
Naša bebica je dobila kolica, kadicu, set pelena, ljulju, autosjedalicu, kozmetički set te dvije velike kese odjeće i flasice, dudice.
Ovo je bila samo još jedna, nažalost, socijalno ugrožena beba koja treba da stigne na svijet. Mi se brinemo da sto vise socijalno ugroženih beba ima toplu posteljicu, u svom krevecu, da ima kolica u kojima ce moći da istražuje svijet, da ima flasicu toplog mlijeka i suhu pelenu. Pridružite nam se i donirajte baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
 
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€