Mjesečni paket našem Hamzi
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM i podrzavate projekat “Idemo na babine!”
 
Naš Hamza je od one male bebice koju smo prvi put vidjeli na fotografiji iz inkubatora, sada izrastao u pravog slatkog veselog bebca. Hamza ima stariju seku Sumaju, takodjer bebu od dvije godine, pa oni kao pravi braco i Seka dijele svoj paket. Pored njih dvoje, njihovi roditelji imaju i dvoje starije djece, a našu dragu Merjem koja nam uvijek piše prekrasna pisma, smo ujedno i opremili za školu novim ruksakom i školskim priborom. Merjem i Hamzin stariji braco su nažalost bolesni, imaju dječiji dijabetes pa njima uvijek nosimo manje količine slatkiša. Njihov otac je u potrazi za poslom i voljan je raditi bilo sta, samo d može da prehrani porodicu, a također i njihova majka je u potrazi za poslom. Pa ako neko traži radnika, evo prilike da pomognete sestoclanoj porodici.
Hamza je dobio pelene, adaptiranu formulu, kasice te hranu za bebe. Sumaja i starija djeca su dobila dva paketa mlijeka , te prehrambeni paket i slatkiše. Mejrem je spremna za prvi razred.
Hamza i Sumaja su samo još dvije bebe koje pomaže naš humanitarni projekata “Idemo na babine!” Da bismo uspjeli obradovati što je moguće više bebica, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš ziroracun:
 
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“
 
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€