Velike babine bebi Alminu iz Zavidovica 👶👶
Pozivom na 090 292 045 donirare 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Još jedne uspješne babine su iza nas, i sa ponosom moramo reći da smo ponosni na naš tim i na sve naše donatore koji su neumorno tu da bebe ne budu mokre, gladne, da ne spavaju na podovima već u udobnim toplim krevecima. Hvala vam na tome što je ovaj umor koji osjećamo nakon mnogo pređenih kilometara nešto najljepše što osjećamo
Danas smo imali čast upoznati malenog Almina, tromjesečnu bebicu koja se već za ovaj mali period svog života dosta napatila. Beba je odmah pri rođenju stavljena na respirator jer nije samostalno disala. Tri mjeseca kasnije, beba ima velikih problema sa mišićima, odnosno mišići ne rade u potpunosti. Beba svaki dan mora ići doktorima, a vrlo cesto i za Zenicu i Sarajevo, medjutim roditelji nemaju sredstava za to, jer je muz trenutno ne radi. Situacija je zaista teska, a pored Almina roditelji imaju i dvogodišnjeg starijeg sina.
Alminu smo odnijeli Krevetac, kolica, dosta adaptirane formule, kasica, hrane za bebe te prehrambeni i higijenski paketic i naravno pelene.
Almin je samo još jedna socijalno ugrožena beba koju je pomogao naš humanitarni projekata “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli u našoj misiji, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€