Mjesečni paket bebi Leonu
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Naš maleni Leon, kojeg smo prvi put posjetili kad je imao svega oko godinu dana, i ovaj mjesec je dobio svoj paket. Već skoro godinu dana, zahvaljujući kontinuiranim novčanim donacijama i donacijama u artiklima, posjećujemo ovu bebicu i obezbjeđujemo ga sa onim neophodnim. Svako ovaj paket jako košta, i kada smo se odlučili rizikovati i pokušati svaki dan obezbjediti po jednu ili dvije socijalno ugrožene bebe, nismo ni bili svjesni da bi se sve brzo raspalo da nema ljudi poput naših donatora, koji ne dozvoljavaju da bebe zanoće mokre i gladne. Na tome vas još jednom veliko hvala.
Leon je sin samohrane majke, koja zajedno sa njim živi u maloj neuslovnoj kućici, nalik kolibi. Od primanja ona ima samo dječiji dioplatak, i sa tim novčanim prihodima oni preživljavaju, evo već godinama.
Leon je dobio mlijeko, kašice i hranu za bebe koju nam je donirala Podravka BiH. Dobili su i prehrambeni paket te paket mlijeka koje smo kupili od Zenička industrija mlijeka ZIM d.d. Zenica kao i namaze koje su donirali za naše bebice korisnice. Leon je dobio i higijenski paketić kao i igračke.
Ovaj plavooki razigrani dječačić je samo još jedna socijalno ugrožena beba kojoj pomaže naš humanitarni projekat “Idemo na babine!”. Da bi beba bilo više, ali manje gladnih, pozivamo vas da donirate baby ili prehrambene artikle, kao i novac uplatom na naš žiroračun:

Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com