Mjesečni paket bebi Lamiji
Pozivom na 090 292 045 donirte 3 KM za sve gladne bebe projekta “Idemo na babine!”

Naša draga dvogodišnja Lamija koja nas je nedavno jako zabrinula, jer je udahnula nešto i gušila se, ali su srećom svi RTG snimci uredni, danas je dobila svoj paketic. Ona je bila kod svoje nane, a paketic je primio njen stariji braco Tarik, koji je dobio dosta potpuno nove odjeće i divne patikice koje su nam je u okviru velike donacije donirali učenici JU Šeste osnovne škole. Tarik je na to rekao da mu “srce pleše od sreće” i odmah izabrao kombinaciju koju ce sutra obuci na dodjelu knjižica. Ovaj dječak je nevjerovatan
Lamija i Tarik su djeca roditelja koji rade po dnevnicama, a žive u podstanarima. To su skromni ljudi koji nemaju nikakvih zahtjeva. Uskoro ce na svijet doći i jedna nova bebica, ako Bog da sestrica Tarika i Lamije.
Lamija je dobila pelene br. 5 koje nam je donirao udruženje Pomozi.ba, dobila je hranu za bebe, paket mlijeka, kozmetički te prehrambeni paketic, igračke, a Tarik je dobio dvije kese odjeće.
Lamija je samo još jedna socijalno ugrožena beba projekta “Idemo na babine!”. Da bismo uspjeli obradovati što je moguće vise beba, pozivamo vas da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih načina:
Uplate na:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€