VELIKE BABINE DAVUDU IZ GORAŽDA
Pozivom na 090 292 045 donirate 3 KM za sve glavne bebe projekta “Idemo na babine!”
paypal:aidas-m@live.com

Druga porodica koju smo obišli u sklopu kolektivnih babina – Gorazde, jeste porodica jednog divnog mladog bracnog para, sa četvero djece. Već 6 godina žive u podstanarima, a otac radi i po tri smjene kako bi prehranio porodicu. A plata..neredovna, minimalna. Maleni Davud ima samo 5 mjeseci i jako nam je drago što smo uspeli da ga obradujemo. Ovakva pomoc za bebu i vise nego dobro dodje ovakvoj porodici, kojoj je svaka marka važna, i kojim često ista nedostaje. Ostala djeca predivna, odgojena i skromna dječica. Prepostili cijeli ramazan,
Davud je dobio 4 paketa pelena, 10 Novalac konzervi, dosta kašica za bebe, hrane za bebe, kozmetike, prehrambeni paket te slatkiše za stariju djecu.
Davud je samo jos jedna beba koju smo obradovali u okviru projekta “Idemo na babine!”- pomoć socijalno ugroženim bebama. Naša misija je da dodjemo do svake gladne bebe, nahranimo je, utoplimo, te pomognemo da prve mjesece zivota provede onako kako to zasluzuje jedno malo neiskvareno ljudsko biće. Stoga vas pozivamo da donirate baby i prehrambene artikle, kao i novac uplatom na jedan od narednih nacina:
Uplate iz BIH: 154-180-20092471-62
Primalac: Udruzenje Obraduj nekoga
Intesa San Paolo Banka
Svrha doznake: Projekat „Idemo na babine – Svaki dan“

Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391541802009247162
S.W.I.F.T: UPBKBA22
Paypal direkt link www.paypal.me/obradujnekoga
Paypal: aidas-m@live.com

Idemo na babine

Unesite iznos donacije

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10.00€